PROFESSIONAL alumínium létra MAX 3x9, háromrészes, munkamagasság 6,13 m

Kód: ZEBRIK3X9DRABESTM
Ft163 990 Ft135 529 ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFESSIONAL alumínium létra MAX 3x9, háromrészes, munkamagasság 6,13 m

A MAX háromrészes professzionális létra többféleképpen használható. Számos olyan praktikus funkciót is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a munkát és gondoskodnak a biztonságáról. A létra alumíniumból készült, ami elfogadható súlyában is megnyilvánul. A súlya nem egész 16 kg. Ezért nagyon könnyen kezelhető. Összecsukott állapotban 271x18x45 cm-es helyet foglal el. A létra megfelel az EN 131 európai szabványnak.

A saját helyzetéhez igazíthatja. A létrát használhatja klasszikus létraként, meghosszabbított létraként vagy hosszú egyenes létraként, akár 6,13 m munkamagassággal. A kialakításnak köszönhetően a létra lépcsőn való munkavégzésre is használható (a harmadik rész fordítva kerül az egyik részre, így meghosszabbítva az oldalt ezzel kiegyenlítve a lépcső magasságkülönbségét).

létra MAX 3x9

A létrán végzett munka biztonságát növelő fontos funkciók közé tartozik a stabilizátor és a speciális lábak. A stabilizátor a létra első részének aljához van csavarozva, amely így kiszélesíti a létra alját, stabilabbá teszi azt, és megakadályozza az oldalra dőlését.

A létra második részének lábai gumirozott érintkezési felülettel rendelkeznek. Ezeknek köszönhetően a létra nem csúszik sima felületeken, egyúttal a gumielemek megakadályozzák a padló karcolódását. Ugyanakkor a lábak 90 fokban elforgathatók, és alumínium tüskékkel a puha talajba ágyazhatók. Ezt a praktikus funkciót nagyra fogja értékelni, például a kertben, ahol a tüskék megakadályozzák, hogy a létra megcsússzon a füvön vagy a mohán.

létra lábak

Egy másik fontos biztonsági elem a fogókampó. A létra kívánt hosszának beállítása után a megfelelő lépcsőfok bepattan ezekbe, így biztosítva a létrát az egyes részek magától történő elmozdulása ellen. Az alkatrész további kezelése csak akkor lehetséges, ha a reteszek ismét felszabadultak. Ezt a funkciót nemcsak munka közben, hanem a létra szállításakor is értékelni fogja.

létra rögzítése

Végül, de nem utolsósorban, értékelni fogja a gumikerekeket, amelyek megkönnyítik a létra kezelését. Támassza a létrát a falnak vagy a homlokzatnak, és a kerekek segítségével mozgassa felfelé. Így egyrészt kényelmesebb lesz a munka, másrészt nem kell attól tartania, hogy a létrával összekarcolja a talajt. Ha a kerekek bizonyos helyzetekben útban lennének, rövid idő alatt könnyen lecsavarozhatók a létráról.

létra kerekek

A létra műszaki leírása:

 • Létra hossza kinyitva: 530 cm
 • Délka ve složeném stavu: 271 cm
 • Szállítási méretei: 271x18x45 cm
 • Fokok közötti távolság: 29 cm
 • Létra szélessége: 45 cm (110 cm stabilizátorral)
 • Súly: 16 kg
 • Fokok száma: 27 (9 részenként)
 • Létra teherbírása: 150 kg 
 • A merevítőprofil mérete: 2x7 cm
 • A fokok mérete: 2,8x2,8 cm
 • Rozměr stabilizátoru: A stabilizátor mérete: 2x7x110 cm

létra méretek MAX 3x9

Kiegészítő paraméterek

Kategória: HÁROMRÉSZES ALUMÍNIUM LÉTRÁK
Jótállás: 7 éves garancia
productType: ladder
Munkamagasság [mm]: 6130
Létra szélessége [mm]: 450
Fokok száma: 3x9
Maximális teherbírás [kg]: 150
Létra súlya [kg]: 16
Az építés anyaga: Alumínium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Nejnovější články