GYIK

1. Miután már hazavittem a megvásárolt állványokat, utólag is vehetek hozzájuk plusz polcokat?

Nagyra értékeljük a kínálatunk iránti érdeklődését. Sajnálatos módon jelenleg nem tudunk plusz polcokat felajánlani. Állványaink gondosan becsomagolt egységként kerülnek hozzánk a gyártásból és kapacitáshiány miatt külön polcokat nem csomagoltatunk. Amennyiben a jövőben bővül a raktárkapacitásunk, örömmel hozzáadjuk a polcokat a kínálatunkhoz.

2. Mekkora az állványok teherbírása?

Az állványok teherbírása minden egyes állvány termékleírásában megtalálható. A teherbírás állványonként eltérő. Kínálatunk a 80 kg/polclap teherbírás állványtól a 900 kg/polclap teherbírású állványig terjed. Csak az Ön igényein múlik a választás, a mi polcaink elbírják :)

3. Lesznek még a kínálatukban fehér színű állványok? Esetleg más korábban forgalmazott állványok?

Örömmel vesszük érdeklődését a Fehér színű állványok iránt. Sajnálatos módon 2020 első félévében nem lesz ilyen termékünk a raktáron. Amennyiben viszont nem ragaszkodik kifejezetten a fehér színhez, tekintse meg lakkozott állványok kínálatát Antracit színben, amely tökéletesen illik a modern belső terekbe.

4. Egymásra lehet rakni az állványokat?

Az állványainkat ISO 9001 szabvány szerint gyártjuk és teszteljük, és üzletünkben a szabvány alapján meghatározott tulajdonságaik vannak feltüntetve. Amennyiben az állvány meghatározott magassága 2000mm, nem lehet tovább magasítani. Még ha technikailag kivitelezhető is lenne, az állvány így már nem felelne meg a meghatározott paramétereknek, ami az állvány sérülését, és legrosszabb esetben összedőlését okozhatja. Az így összerakott állványért cégünk nem vállal garanciát és nem ajánljuk ezt a fajta felhasználást.

5. Falhoz lehet rögzíteni az állványokat? Csavarokat és tipliket árusítanak hozzájuk?

Magasságtól és teherbírástól függetlenül javasoljuk minden állvány falhoz vagy padlóhoz való rögzítését (az állvány típusától függően). A megfelelő rögzítéssel növelheti az állvány élettartamát, stabilitását és az Ön biztonságát, kiküszöbölve ezzel az állvány felborulásának a lehetőségét egy véletlen belerúgás vagy beleütközés miatt. A rögzítő eszközöket kiegészítő termékként közvetlenül minden állvány oldalán feltüntetjük. Ugyanitt találja meg a több állvány egymáshoz rögzítéséhez használható rögzítő eszköz szettet, gumikalapácsot a könnyebb összeszereléshez, illetve a polcok teherbírását jelölő matricákat.

6. Milyen anyagból készülnek az állványok?

Az állványok kiváló minőségű hidegen hengerelt acélból készülnek, amely a magasnyomású hengerlésnek köszönhetően tömörebb és ezáltal szilárdabb is. Minőségben nem maradnak alul a polcok sem, melyek a legtöbb állvány esetében környezetkímélő nagy szilárdságú MDF farostlemezekből készülnek. Az egyedülálló modern gyártási technológiának köszönhetően a MAMUUT SHELVES minőségi állványok nem csak háztartási felhasználásra, hanem ipari felhasználásra is kiválóan alkalmasak.

7. Tárolhatóak az állványok kültéren hosszú távon is (balkonon)?

Az állványok cinkezett vagy lakkozott, hidegen hengerelt acéllemezből készülnek. A felületkezelésnek köszönhetően (cink, lakk) korrózióállóak. Ellenállnak a nedvességnek, de közvetlenül vízben nem szabadna állniuk. Kicsit más a helyzet a polcokkal. A polcok forgácslapból vagy MDF farostlemezből készülnek, melyek felülete csak egy nagyon vékony impregnáló védőréteggel van lekezelve. Száraz körülmények között ez kiváló tulajdonságokat biztosít, és nedves ronggyal időről időre le lehet törölni a port a polcokról. Közvetlen vízhatásra viszont a polcok megszívhatják magukat vízzel. Ezért azt javasoljuk, hogy az állványokat úgy helyezze el, hogy közvetlen víz ne érje őket. Nedves környezetben javasoljuk, hogy az anyag felpúposodásának elkerülése miatt a polcokat kezelje víztaszító bevonattal.

8. Mely állványoknak van a legnagyobb teherbírása? Használhatóak műhelyekben?

Kínálatunkban egy sorozat nehéz állvány is szerepel, 900 kg/polclap teherbírással. Ezek az állványok nagy stabilitásuknak és teherbírásuknak köszönhetően alkalmazhatóak professzionális raktárakban és műhelyekben is. Amennyiben nagyobb raktár felszerelésére lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen tervezünk Önnek egyedi állványokat, pontosan az Ön igényei szerint. Keressen minket a +36 70 5852340 telefonszámon vagy emailen keresztül info@magyarpolc.hu

9. Nagyobb mennyiségű egyedi állványra lenne szükségem. Megoldható?

Akár kisebb vagy nagyobb üzlet, akár gyártási terület raktárát szeretné felszerelni, mi itt vagyunk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi kidolgozzuk az Ön igényeinek megfelelő ajánlatot. Keressen minket a +36 1 8001788 telefonszámon vagy emailen keresztül info@magyarpolc.hu

Nejnovější články