PROFESSIONAL alumínium létra MAX 3x11, háromrészes, munkamagasság 8,34 m

Kód: ZEBRIK3X11DRABESTM
Ft285 990 Ft236 355 ÁFA nélkül
Raktáron (7 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFESSIONAL alumínium létra MAX 3x11, háromrészes, munkamagasság 8,34 m

A MAX háromrészes professzionális létra többféleképpen használható. Számos olyan praktikus funkciót is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a munkát és gondoskodnak a biztonságáról. A létra alumíniumból készült, ami elfogadható súlyában is megnyilvánul. A súlya nem egész 26 kg. Ezért nagyon könnyen kezelhető. Összecsukott állapotban 329x22x48 cm-es helyet foglal el. A létra megfelel az EN 131 európai szabványnak.

A saját helyzetéhez igazíthatja. A létrát használhatja klasszikus létraként, meghosszabbított létraként vagy hosszú egyenes létraként, akár 8,34 m munkamagassággal. A kialakításnak köszönhetően a létra lépcsőn való munkavégzésre is használható (a harmadik rész fordítva kerül az egyik részre, így meghosszabbítva az oldalt ezzel kiegyenlítve a lépcső magasságkülönbségét).

létra MAX 3x11

A létrán végzett munka biztonságát növelő fontos funkciók közé tartozik a stabilizátor és a speciális lábak. A stabilizátor a létra első részének aljához van csavarozva, amely így kiszélesíti a létra alját, stabilabbá teszi azt, és megakadályozza az oldalra dőlését.

A létra második részének lábai gumirozott érintkezési felülettel rendelkeznek. Ezeknek köszönhetően a létra nem csúszik sima felületeken, egyúttal a gumielemek megakadályozzák a padló karcolódását. Ugyanakkor a lábak 90 fokban elforgathatók, és alumínium tüskékkel a puha talajba ágyazhatók. Ezt a praktikus funkciót nagyra fogja értékelni, például a kertben, ahol a tüskék megakadályozzák, hogy a létra megcsússzon a füvön vagy a mohán.

létra lábak

Egy másik fontos biztonsági elem a fogókampó. A létra kívánt hosszának beállítása után a megfelelő lépcsőfok bepattan ezekbe, így biztosítva a létrát az egyes részek magától történő elmozdulása ellen. Az alkatrész további kezelése csak akkor lehetséges, ha a reteszek ismét felszabadultak. Ezt a funkciót nemcsak munka közben, hanem a létra szállításakor is értékelni fogja.

létra rögzítése

Végül, de nem utolsósorban, értékelni fogja a gumikerekeket, amelyek megkönnyítik a létra kezelését. Támassza a létrát a falnak vagy a homlokzatnak, és a kerekek segítségével mozgassa felfelé. Így egyrészt kényelmesebb lesz a munka, másrészt nem kell attól tartania, hogy a létrával összekarcolja a talajt. Ha a kerekek bizonyos helyzetekben útban lennének, rövid idő alatt könnyen lecsavarozhatók a létráról.

létra kerekek

A létra műszaki leírása:

 • Létra hossza kinyitva: 761 cm
 • Délka ve složeném stavu: 329 cm
 • Szállítási méretei: 329x22x48 cm
 • Fokok közötti távolság: 29 cm
 • Létra szélessége: 48 cm (120 cm stabilizátorral)
 • Súly: 25,7 kg
 • Fokok száma: 33 (11 részenként)
 • Létra teherbírása: 150 kg 
 • A merevítőprofil mérete: 2,5x8,2 cm
 • A fokok mérete: 2,8x2,8 cm
 • Rozměr stabilizátoru: A stabilizátor mérete: 2,5x8,2x120 cm

létra méretek MAX 3x11

Kiegészítő paraméterek

Kategória: HÁROMRÉSZES ALUMÍNIUM LÉTRÁK
Jótállás: 7 éves garancia
productType: ladder
Munkamagasság [mm]: 8340
Létra szélessége [mm]: 450
Fokok száma: 3x11
Maximális teherbírás [kg]: 150
Létra súlya [kg]: 25,7
Az építés anyaga: Alumínium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Nejnovější články