Rólunk

Bazári állványok: PROFI SZAKÉRTELEM kedvezményes árakért

2019-ben indítottuk a Magyarpolc.hu weboldalunkat, és nagyon gyorsan az internet egyik legnépszerűbb új állvány internetes boltjává váltunk. Először használt polcokat vásároltunk fel és árultuk. Később elkezdtünk együttműködni az  állványok gyártóival, és jelenleg képesek vagyunk alacsonyabb áron eladni őket, mint a használt állványokat.

Ezért teljesen lemondtunk a használt állványok felvásárlásáról és eladásáról, mivel az új állványokat nagyon alacsony árért tudjuk kínálni: már 6.700,- Ft-tól. A raktár feltöltésére várni nem kell – minden áru azonnal elérhető

ÁLLVÁNYAINK ELŐNYEI

A Magyarpolc.hu internetes üzletünkben háztartási állványok, garázs és raktári állványok vagy akár irodai állványok is vásárolhatók. Ha érdeklődik a polcok típusai iránt, a kínálatunk óriási. Fém állványok forgácslap polcokkal vagy fém állványok MDF polcokkal, amelyek használhatóak garázsban, raktárban és egyaránt az otthonában is.

A polcok teherbírása állványonként változik, polconként 175 kg-nál kezdődik. Néhány állvány teherbírása polconként eléri a 400 kg-t is. Az egyszerű polcfelület kezelés helyett prémium lakkozást kínálunk, amelyek már az állványok ára tartalmaz.

Az állványok nagyszerű tulajdonsága, hogy csavar nélkül összeszerelhetők, amit pár percek alatt el tud végezni. A polcok bármikor könnyen átállíthatók a tárolandó áru méretéhez.

Ne hagyja ki akcióinkat, látogasson el az akciós termékek részlegébe: AKCIÓ + KIÁRUSÍTÁS

SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

A Magyarpolc.hu állványait prémium csomagfutárral szállítjuk ki, beleértve a munkanapokat, kézbesíti a megrendelést. 7 évre meghosszabbítottuk a polcokra vonatkozó garanciát!

Segítségre van szüksége? Írjon nekünk chat-en.

 

Merre tovább? Most válassza ki a keresett árut!

Nejnovější články