Tároló dobozok és szállító dobozok, avagy Hogyan tegyünk rendet az életünkben

Az ember az élete során rengeteg dolgot összegyűjt. Van, aminek praktikus hasznát veszi, másnak érzelmi értéke van, a legtöbb dolog viszont egy homályos szürke zónába kerül „Valamikor jól jöhet még“, vagy esetleg „Holnap átnézem és kidobálom a felesleges dolgokat“ felirattal. Akár eldöntötte, hogy szortírozza a dolgait a zsúfolt lakásban, pincében vagy garázsban, akár nem, a tároló dobozok biztosan hasznára lesznek. Minden szükséges holmiját rendszerezve tárolhatja benne, készen az azonnali használatra, a szükségtelen dolgot pedig bennük maradhatnak az idők végezetéig.
Nő a nappaliban polcokkal
Ismeri az összes trükköt, ami segít Önnek rendet tartani?

A kis lakásoknak a tároló dobozok jelentik a megváltást

Különösen a kisebb lakásokban, ahol kevesebb a tároló hely, a tároló dobozok meg tudják menteni Önt a káosztól. Előnyük, hogy dolgai már be is vannak csomagolva, ha esetleg úgy dönt, hogy egy nagyobb házba költözik.

A tároló dobozokat számtalan kivitelezésben és anyagban megtalálja, és szinte bármilyen kisebb tárgyat el tud tárolni bennük. A gyerekszobában megszelídítik az elvadult játékokat, a dolgozószobában megmentik a véletlenül kidobott iratokat vagy az elolvasott könyveket. A fürdőszobában elfogadják az összes krémet, kencét, esszenciát és illatot, a konyhában pedig príma fűszertartó vagy cukor és liszt tároló válhat belőlük.

Szerezzen be tároló dobozokat az ágya alá

Kevés szekrénynek van elég polca és fiókja. Az üresen maradt helyeket könnyen kitölti egy puha tároló doboz, melybe az alsóneműit, de akár a nem használt cipőit is elteheti. Van azonban, akinek a hálószobájába be sem fér egy ruhásszekrény, és vannak olyanok, például a diákok, akik nem is akarnak beszerezni egyet. Mindkét esetben jó megoldás lehet az ágy alá tolható tároló doboz.
Tároló dobozok a szekrénybeHasználja ki maximálisan a szekrényben levő teret. Az akasztók alá még további dobozok férnek be, melyekben ruháit és cipőit tárolhatja.

Hogyan rendezzük be a pincét és hogyan űzzük ki belőle a gonosz szellemeket

Mindnyájunknak az emlékezetében van legalább egy félelmetes emlék, melyben szerepel a sötét és nedves pince, tele lomokkal és kacatokkal, pókhálókkal és porral. A belépés komoly elszánást igényelt, a sötét sarkokból és repedésekből láthatatlan veszély leselkedett és a reszkető kezünk a hideg nyirkos falon próbálta kitapintani minél előbb a villanykapcsolót.

Ne okozzon gyerekeinek hasonló élményeket. Szabaduljon meg a rendetlenségtől és a rémálmoktól. Szerezzen be Salgó polcokat és hozzájuk néhány műanyag tároló doboztEgy szett ugyanolyan polc és doboz átláthatóvá teszi a pincét, és segítségével nem fog olyan veszedelmesen kinézni. A műanyag dobozok haszna, hogy könnyen kezelhetőek és egymásba rakhatóak.
Műanyag dobozok fedéllel
A nagy fedeles tároló dobozok megvédik a nem használt tárgyakat, a gyümölcsöket és a zöldségeket a nedvesség, kosz és kártevők elől. Jelölje őket matricákkal, hogy mindenki tudja, mi van bennük.

A tároló dobozok helyet csinálnak a garázsban

A garázs kifejezetten egy olyan hely, amely nem szereti a rendetlenséget. Annak, hogy hogyan tegyünk rendet a garázsban, már egy külön cikket szenteltünk korábban. A főszerepet itt is a Salgó polcok és a műanyag dobozok játsszák. A nyitott dobozokat használhatja a szerszámai tárolására, a kis rekeszes tároló dobozok pedig nagyszerűek a legkisebb csavarok és anyák tárolására is.

Összecsukható rekesz: zseniális segéd az autóba és a kertbe is

A műanyag összecsukható rekesz közel olyan forradalmi találmány, mint a gurulós bőrönd. Meglepően nagy a teherbírása, miközben szinte alig van súlya és nagyon kevés helyet foglal. Sokan épp ezért nem csak a háztartásban vagy a kertben használják, hanem az autóban is bevásárláshoz.
összecsukható rekesz az autóba

A műanyag összecsukható rekesz minden autó elengedhetetlen tartozéka. Segítségével a csomagtartóba helyezett dolgok nem fognak vadul röpködni minden kanyarban.


Zdroj fotografií: Depositphotos.com

Nejnovější články