PROFI teleszkópos létra 1x10, magasság 3,9 m, fekete és narancssárga

Kód: ZEBRIK1X10WTCC
Ft65 990 Ft54 537 ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFI teleszkópos létra 1x10, magasság 3,9 m, fekete és narancssárga

A 10 lépcsőfokos professzionális teleszkópos létra minden elvárásának megfelel. A különböző átmérőjű alumíniumcsövekből álló modern konstrukció lehetővé teszi, hogy a létra hihetetlenül kis méretre (98x9,5x47,5 cm-es csomag) összecsukható legyen. Néhány pillanat alatt akár 3,9 m magas létrává is kibonthatja.

Az összecsukott teleszkópos létra egy szállítótáskában tárolható. Ez megkönnyíti a szállítást, tárolást és a pormentességet. Összehajtva könnyű, és könnyen elfér az autóban. Ugyanakkor nagyon tartós és biztonságos. Akár 150 kg-os terhelést is kibír.

Könnyű kezelhetőség, nagyfokú rugalmasság

A teleszkópos létra egyszerűen a körülményekhez és az elérendő magassághoz igazítható. Ötletes kialakításának köszönhetően könnyen és intuitív módon össze- vagy szétcsukható. Egyszerűen emelje fel az üreges lábakat, és húzza ki a létrát. A beépített biztonsági reteszek a helyükre pattannak, és máris gondtalanul használhatja a létrát. Ezután a biztonsági elemek kioldódnak, és a létra ismét összecsukható. A létra stabilizátorral van felszerelve, amely még nagyobb biztonságot és stabilitást biztosít használat közben. A létra 2 kis kerékkel is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a kezelhetőségét.

Ráadásul nagyon rugalmas. A létra hosszát mindig a helyzetnek megfelelően állíthatja be. Nem kell minden alkalommal teljesen kihúzni, egyszerűen csak annyi lépcsőfokot hosszabbít meg, amennyi Önnek elegendő. A létra lépcsőfokok között elegendő hézagot kell hagyni, hogy összecsípődéskor ne lehessen az ujjakat becsípni. Ez a funkció különösen hasznos a létra gyors össze- és széthajtásakor, amikor a létra akaratlanul is elmozdulhat.

A létra műszaki leírása:

  • Teljes hossz: 390 cm
  • Összehajtogatott hossz: 93,5 cm
  • Szállítási méretek: 98x9,5x47,5 cm
  • Súly: 10,5 kg
  • Maximális terhelhetőség: 150 kg
  • Válaszfalak távolsága: 40 cm
  • A szakaszok száma: 10

Az alsó stabilizátor felszereléséhez el kell távolítani popszegecset a létra lábáról, amely rögzíti a lábat a szállítás közbeni sérülés ellen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: TELESZKÓPOS ÉS CSUKLÓS ALUMÍNIUM LÉTRÁK
Jótállás: 7 éves garancia
productType: ladder
Létra hossza [mm]: 3900
Létra súlya [kg]: 10,5
Maximális teherbírás [kg]: 150
A partíciók száma: 10

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Nejnovější články