Szerelje fel a raktárát ipari állványokkal! Nagy szállításokat is vállalunk

prumyslove-regalyAz ipari állványok több ezer kilogramm teherbíró képességgel rendelkeznek, stabilak és tartósak.

Nagy raktárhelyiséget szeretne stabilan berendezni? Szerezzen be Ön is kiváló minőségű állványrendszereket raktárába alacsony áron, szilárd felépítéssel, gyors összeállítással és elegendő teherbírási képességgel. Az ipari polcok felhasználhatók fogyasztói termékek tárolására, élelmiszerek, kötőelemek és egyéb más termékek tárolására. Állványrendszereinket rendszeresen nagy raktárakba is szállítjuk.

Kedvezményes csomagok azok számára, akiknek több állványra van szükségük

Mindazoknak, akiknek a nagy raktárakba sok állványra van szükségük, most készítettünk egy kedvezményes 10 darabos akcióscsomagokat. 10 darabos felszerelésünknek köszönhetően bármely raktár egy pillanat alatt azonnal berendezhető. Különböző típusú lakkozott állványok közül választhat, mind fekete, úgy akár kék színben is.

Az ipari állványokat lakkozott vagy galvanizált változatban tudja megrendelni

Amennyiben raktárába szeretne új polcokat venni, a polcok választásakor figyeljen a polcok minőségére, amelyek azt is biztosítják, hogy a polcok sok éven át bírják a mindennapi használatot jelentős javítások és felújítások nélkül. A kiváló minőségű professzionális állványok masszív MDF polcokkal vannak kiegészítve és a keret pedig jó minőségű acélból van, mely lakk bevonattal van gazdagítva. A galvanizált típusok kategóriájában népszerű például a 4 polcos horganyzott állvány, amelynek mérete 1680x1600x700 mm, és amely 1600 kg-s teherbírással rendelkezik. A kiváló minőségű lakkozott típusú polcok közé például a professzionális 5 polcos állványt is sorolhatnánk, amelynek méretei 2160x1400x500 mm és teherbírása pedig 2000 kg-ig van. Az ilyen polcokon nehéz tárgyakat is tárolhat anélkül, hogy veszélyeztetné a tároló rendszerek stabilitását.

A raktári állványok kiválasztását gyakran alábecsülik

Sajnos a kis és nagy raktárak tulajdonosai gyakran alábecsülik a raktári állványok választását. Az állványok az egyik legfontosabb elem, amely befolyásolja a tárolási igényeket, a biztonság szintjét, a felhasználható tároló hely nagyságát és a beruházás költségeit. Mielőtt raktári állványokat vásárolna, mindig hasonlítson össze több fajtát, és összpontosítson azok paramétereire. Állítsa be a magasságot, hosszúságot és mélységet a raktár méretéhez. Olvassa el, hogyan válassza ki raktári állványait. Nálunk számos típusú professzionális ipari és raktári állvány található, bő kínálatunkból biztosan Ön is választ.

Végtelen Professional polcokkal végtelen távokig tudja egymáshoz csatolni a polcokat

A professional raktári állványok praktikus megoldást nyújtanak az ipari raktárakba, és ezeket a polcokat bármilyen távokig lehet mindig kibővíteni. Kétféle végtelen állvány van: alap állvány és a kiegészítő hozzácsatolható állvány. Az Ön számára elegendő egy alap professional állvány megvásárlása, 4 függőleges lábbal és ezután elég mindig szükség szerint hozzávásárolni a kiegészítő hozzácsatolható állványokat 2 függőleges lábbal, és így a jövőben mindig megtudja hosszabbítani az állvány sort. Végtelen polcok vásárlásával megtakarítja a pénzét, mivel a kiegészítő elemek költségei lényegesen alacsonyabbak, mint a teljes polcoké.

A professzionális raktári állványok kategóriájából választhatja ki a lakkozott vagy a horganyzott állványokat, ugyan ebben a kategóriában találhatók a végtelen professional állványok is. Kiválóak a maximális szilárdság, stabilitás és nagy teherbírás szempontjából, ami kulcsfontosságú paraméter a nagyméretű raktárakban.


Fénykép forrása: Depositphotos.com

Nejnovější články