Hogyan válassza ki megfelelő állványokat az üzletébe? Tudunk Önnek segíteni.

Regaly-do-obchoduAz üzleti állványok kiválasztásakor vegye figyelembe az állványok típusait. Az állvány teherbírása fontos, de úgyszintén meg kell felelnie az esztétikai követelményeknek is.

Kiválasztani az üzletébe a megfelelő állványt egy felelősségteljes feladat. Ha már van konkrét elképzelése arról, mire szeretné használni a boltjában az állványt, akkor már jó úton halad. Nézze meg gyors és könnyen áttekintő útmutatónkat, mely praktikus tanácsokat tartalmaz, vagy kérjen tanácsot szakembereinktől.

Állványok típusai

Hogy milyen állvány az Ön üzletébe a legmegfelelőbb? Ez elsősorban attól függ, hogy mit fog tárolni a polcokon. Minden egyes áru és árutípus az állványokra más tulajdonságokkal és követelményekkel felel meg. Az élelmiszerek tarolására olyan állványokat kell választani, melyek szigorú higiéniai előírásoknak felelnek meg, míg az elektronikával ellátott üzletébe nagy teherbírású szilárd állványok felelnek meg. Ezért a polcvásárlás előtt fontos átgondolni, hogy mit is várunk el pontosan az új állványoktól. Ennek megfelelően kell tudni kiválasztani az állványokat. Általában jó összpontosítani az anyagok minőségére és a polc stabilitására.

Kereskedelem fejlesztése

Tervezi kibővíteni üzletválasztékát? Több mind valószínű, hogy néhány év múlva nagyobb üzlethelyiségekre lesz szüksége? Válasszon kínálatunkból végtelen polcokat, melyeket lehet bővíteni hozzácsatolható állványokkal különböző távokig. Ha előre fog gondolkodni az üzletének a felszereléséről és fejlesztéséről, a jövőben elkerülheti a kellemetlenségeket, és ezzel megspórolhat magának egy szép csomag pénzt is.

Kinézet és funkcionalitás

Egyesek számára az állvány kinézete a legfontosabb kritérium, mások számára pedig a funkcionalitás a mérvadó. És mind ez függetlenül a tárolt áru típusától. Nem azt állítjuk, hogy nem lehetséges a két követelmény kombinációja, de mindig a legfontosabb követelményeket kell figyelembe venni. A stílusos polcok például fából készülhetnek. De a vonzó megjelenés a teherbírási képesség és az egyszerű karbantartás a rovására lehet. A fémmel lakkozott állvány a színével tökéletesen kiegészítheti az üzlet belsejét, ám a figyelmetlen kezelésnél könnyen karcolódik rajta a lakk.

Ha legalább egy kicsit tisztában van azzal, hogy milyen állvány szeretne, ne habozzon, tekintse meg bő üzleti állvány kínálatunkat,

Szeretne vásárolni egy fém állványt, de előtte többet szeretne róla tudni? Olvassa el bloggunkat, ahol többet megtudhat arról, milyenek a fém állványok előnyei. 


A fénykép forrása: Unsplash.com



Nejnovější články