5 ok, amiért ne féljen használt állványt venni

bazarove-regalyA bazári állványok felhasználhatók akár egy kisebb üzlet vagy iroda, valamint raktár, műhely vagy levéltár berendezésére.

Be szeretne rendezni egy műhelyet, vagy épp felszerelést keres egy kisebb üzletbe, vagy csak egyszerűen növeli a vállalkozását és néhány polccal ki szeretné bővíteni a raktárát, de nem engedheti meg magának a nagy beruházást? Akkor az ideális megoldás a bazári állványok. Ezeket az állványokat nemcsak megfizethető áron és kiváló állapotban szerezheti meg, hanem számos más oka is van annak, amelyek meggyőzik Önt arról, hogy a bazári polcok vásárlásánál nem kell egyáltalán aggódnia.

1. Használt, bazári polcok vásárlásával megtakarít

Ami első sorban megragadja a figyelmét, az minden bizonnyal az alacsonyabb ár. Ezt leginkább akkor fogja értékelni, ha kisebb üzletet, raktárat, archívumot vagy irodát rendez be. Akkor több mint valószínű, hogy több állványra lesz szüksége. Ha az állványokat az eredeti áron vásárolná, akkor az összeg több mint valószínű, hogy nagyon magas lenne. Ugyanakkor nem kell aggódnia a használt polcok miatt, így a megtakarított pénzét máshová is befektetheti. A bazárok gyakran rendeznek akciókat es kiárusítást, ennek köszönhetően a megtakarított összeg még magasabb lehet.

2. A bazári állvány nem jelenti azt, hogy rossz a minősége

Az egyik legelterjedtebb mítosz az, hogy a használt áruk rossz minőségűek és kisebb az élettartamuk. A bazári bútorok azonban olyan árucikkeket is magukba foglalnak, amelyeket csak kicsomagoltak és kiállítottak, vagy amelyek esztétikai hibája csak csekély, például kopás. A bazárban kiállított és eladott állványokat alapos ellenőrzésnek vetik alá, amely megerősíti azok biztonságát és a további felhasználás lehetőségét. A legtöbb esetben lehetősége van arra is, hogy először megnézze az állványokat, és azok állapotát. 

3. Segíti a természetet is

Ez a nézőpont főleg azoknak fontos, akik szeretik és óvni próbálják a természetet. A bazár polcai gyakran olyanok, mint az új - többnyire archívumokból, irodákból vagy bemutatótermekből származó polcok, amelyeket szinte soha nem használtak, és csak áruk kiállítására szolgáltak. A polcok megvásárlása, új esélyt ad számukra, hogy jól szolgáljanak új tulajdonosuknál. Ez nem csak a pénztárcáját, hanem a természetet is megkíméli.

4. Jótállási garancia

Még a használt áruk vásárlására is garancia vonatkozik, általában legalább több hónapra.

5. Hosszú élettartam, széles körű választék

A használt polcok raktárakban vagy műhelyekben évtizedekig használhatók. Ezen kívül a bazárok gyakran ugyanolyan, vagy legalábbis hasonlóan széles választékot kínálnak, mint  az üzletek. Azaz többféle állványtípus közül választhat, amelyek általában megtalálhatók készleten, és nem kell egy adott típusra korlátozódnia.

Engedje meg magának az új állványokat bazári áron!

Látja az alacsony árat, de nem bízik benne? Szeretné mégis új polcokkal felszerelni magát? Látogasson el weboldalunkra és vásároljon új profi állványokat használt áron. Választhat horganyzott állványok és lakkozott állványok széles választékából raktárak, háztartások és vállalkozások számára. Minden polcra 5 éves garanciát vállalunk, nagyobb megrendelések esetén ingyenes szállítást. Minden áru raktáron van. Menjen biztosra.


Forrás fotó: Unsplash.com



Nejnovější články