Nehezebb, nagyobb méretű árut szeretne tárolni? Próbálja ki nagyobb teherbírású polcainkat.

Regaly-s-vysokou-nosnostiÉpp a raktárát szeretné berendezni? Amennyiben nagy méretű és nagy mennyiségű nehéz árut szeretne tárolni, a teherbírás kulcsfontosságú dolog az állványok kiválasztásakor.

Ha már nagyobb, kiterjedtebb vállalkozása van,nem elég, ha van nagy raktárhelysége. Az áru átlátható, ízléses elrendezéséhez feltétlen szüksége lesz állványokra, ahol a kívánt terméket ki tudja állítani, illetve tárolni. Ezzel a megoldással nem utolsó sorban helyet is megtakaríthat. Hogy hogyan tudja kiválasztani a megfelelő polcrendszert? 

A kellő teherbírás az egyik legfontosabb tényező

A választásnál elengedhetetlen szempont a teherbírás. Első sorban bizonyosodjon meg a tárolni kívánt áru mennyiségéről és összsúlyáról, amiket a raktári polcokon  szeretne elhelyezni. A piacon vannak polcok, amik össz teherbírása egyenletes súlyelosztásnál 70-től, 300 kg-ig polconként. Vegyék figyelembe, hogy feleslegesen ne terheljék túl a polcokat, a hosszabb élettartam miatt. Ezzel elkerülheti a polc sérülését, illetve egy új polc vásárlását.

Gondolja át melyik méret felel meg Önnek

Nem csak a tárolandó termék súlya számít, ugyanúgy lényeges szempont a mérete is. Ugyanis a tárolandó termék méretétől függ a polcok távolsága, mélysége.További szempontok,amiket nem árt figyelembe venni a raktárhelység mérete, illetve a bolt ahova a polcokat szánja.

Ne feledkezzen meg ugyanakkor a manipulációs folyosó részére hagyott helyről sem, aminek köszönhetően könnyebben hozzáférhet a polcokon tárolt áruhoz. Ideális megoldások azok, amelyek lehetővé teszik a polcok operatív megváltoztatását. Ebben segítségükre lehetnek a csavar nélkül összeszerelhető állványok, így a polcokat kényelmesebben el tudja helyezni tetszés szerinti pozícióba, polcokat hozzászerelni, illetve szükség esetén csökkenteni a polcok számát.

Határtalan állványok

Vitathatatlan előnyük a nagy teherbírású polcoknak ,hogy jól variálhatók. A piacon megtalálhatók egydarabos változatok, amelyek külön egység ként szolgálnak, viszont egy vagy több polc összekapcsolása egy polcrendszerré alakítható. Egy ideális megoldásról van szó, ha vállalkozást indít és még nem tudja pontosan, hogy mennyire gyorsan fog tudni terjeszkedni. Pár polcból, gyorsan egy tetszés szerinti komplex polcrendszert hozhat létre. Az összeszerelési idő, csupán pár percet vesz igénybe, mivel nem kell feleslegesen időt pazarolnia a csavarozásra. A biztonságosabb és stabilabb elhelyezés érdekében a polcokat, szilárd talajon kell felállítani.


Kép forrása: Depositphotos.com



Nejnovější články