Hogy rendezze be pincéjét, hogy helyet tudjon megtakarítani? Vásároljon tágas polcokat.

Regaly-do-sklepaA pincéknek nem kell csupán a karácsonyi díszek, befőttek és sport eszközök tárolására szolgálni. A praktikus polcokkal könnyen áttekinthető és jól működő tároló rendszert hozhat létre.

A pincék valamikor csak működési területként szolgáltak - kazán helységként, műhelyként, szén, vagy tűzifa tárolására télre. Később zöldségek, gyümölcsök tárolására. Manapság a pincéket tározó helységeknek használjuk a nem mindennap használt dolgaink, illetve a fölösleges dolgaink elrejtésére. Így gyakran a pincénkből egy átláthatatlan káosz lesz, ahol gyakran minden van a renden kívül. Pedig megy másképp is. Hála polcrendszerünknek, rengeteg helyet takaríthat meg és jól átláthatóvá teheti pincéjében keletkezett rendetlenséget. Vitathatatlan előnye a polcoknak, hogy könnyen variálhatóak, így tetszésük szerint állíthatják össze őket.

Egyszerű és átlátható tárolás 

Polcos állványok, polcok, polc rendszerek gyors megoldást nyújtanak dobozok, ládák és minden féle szerszám jól átlátható tárolására. Szükség esetén hasznos lehet egy – egy polc a háztartásban is – konyhában felpakolhatja rá a tartós élelmiszert, egy előszobában jól szolgálhat cipős polcként, nappaliban, dolgozó szobában könyvespolcként lehet hasznos. A polcok többféle anyagból készülnek – mint műanyag, fa, fém. Minden polcnak meg van a maga előnye és hátránya. Mivel a pincékre jellemző a nedvesség, válasszon pincékbe alkalmas polcokat, amik jól ellen állnak a nedvességnek pl. műanyag, vagy fából készült polcok. Polcválasztásnál vegye figyelembe, hogy a fémből készült polcok masszívabbak, terhelhetőségük nagyobb. Legideálisabb választás a horganyzott állványok, amelyek ellen állnak a nedvességnek, magasabb a teherbírása, stabilak, mégis könnyűk. Összeszerelésük egyszerű, mivel nem kell csavarozásra fecsérelni az időt.

Milyen típusú állványt válasszon?

Polcos állványok segítségére lehetnek az egyszerű és átlátható tárolásban kisebb – nagyobb helységekben – elég kiválasztania a megfelelő méretet. Csak Önön múlik, hogy egy nagy állvány, vagy több kisebb állvány mellett dönt, amiből polcrendszert alakíthat ki. A polcrendszerét elhelyezheti egy sarokban, vagy a helységben a fal mentén tetszőleges alakzatban. Használhat különálló polcokat is, amik segítségével 100% -ban ki tudja használni a helységet. Karbantartásuk egyszerű és bárki képes az összeszerelésükre. Biztosan elnyeri tetszésüket polcaink sokoldalúsága is – akár  ládákat is pakolhat rájuk, vagy akár szerszámokat, a polcok szélére akasztókat függeszthet, amivel maximumra növelheti a tárolás lehetőségét.


Fotóforrásí: Depositphotos.com

 

Nejnovější články