Az állványok megkönnyítik otthona elrendezését. Olvassa el, hol tudja hasznát venni polcainknak.

Regaly-do-domacnostiA kamrában, tetőtérben, pincében vagy akár az otthoni műhelyében is hasznukat tudja venni az állványainknak.

Állványainkat és az állványrendszereinket széles körben használják vásárlóink a raktárakban, üzletekben, de a háztartások is hasznukat tudják venni. Nemcsak a garázsban, de sok más helyiségben is alkalmasak a polcaink, ahol megkönnyítik a különféle jellegű tárgyak tárolását és átláthatóbbá teszik a helyiséget. Ha megfelelő méretekkel és megfelelő teherbírással vásárol háztartási állványokat, akkor ezentúl áttekintés és rend fog uralkodni a háztartásában. Merítsen ihletet bő kínálatunkból és tudja meg, hol mindenhol veheti hasznát polcainknak a háztartásában.

Horganyzott kamra és spájz állványok

Befőttek, szirupok, alkohol és alkoholmentes italok, hosszú élettartamú termékek, gyümölcsök, zöldségek és még sok más - mindezt tároljuk a kamránkban, hogy mindig elegendő készlettel rendelkezzünk. A háztartási állványaink ideálisak az élelmiszerek tárolására. A vásárlóink körében például nagyon népszerű az 5 polcos horganyzott állvány, melynek mérete 2000x1200x500 mm, és egész 875 kg-s teherbírással rendelkezik, melynek köszönhetően nehéz tárgyak elhelyezésére is alkalmas.

Ha új állványokat szeretne vásárolni, de korlátozza Önt a spájz vagy más helyiség mérete, tekintse meg a keskenyebb polc típusainkat a bő kínálatunkból. A kínálatunk közé tartozik például a horganyzott állványunk, melynek mélysége 450 mm. A galvanizált felülettel ellátott állványok semleges fém megjelenésüknek köszönhetően jól illeszkednek a belső térbe. Nem kell attól tartani, hogy az állványok rontani fogják a belső terek megjelenését.

 Állványok, melyek rendet biztosítanak a tetőtérben és a pincében

Amikor a tetőtérben végzi a takarítást, egyértelmű lesz, hogy az állványok hasznosak lesznek az ilyen tereken is. Ugyanis gyakran helyezünk el a tetőtérben olyan dolgokat, melyeket nem tudunk máshol tárolni, vagy melyekre pont nincs szükségünk, de nem szeretnénk tőlük megválni. A polcainknak köszönhetően mától az otthonában az ilyen helyiségekben is áttekintéssel tud lenni.

Szerezzen be Ön is néhány fém állványt, és idővel szisztematikusan töltse fel őket. Állványaink állítható polcmagassággal rendelkeznek, és szükség esetén szétszerelhetők. Ennek köszönhetően az állványainkon lehetséges nagyméretű tárgyak, szerszámok, készülékek vagy egyéb felszereléseket tárolni. Ugyanez vonatkozik a raktári állványainkra is. Raktárba olyan állványok alkalmasak, amelyek ellenállnak a nedvességnek is.

Rendelkezik a háztartása tárolóhellyel ? Szerezzen be Ön is egy minőségi állványt

A ház különböző helyiségeit használjuk dolgok tárolására. Egyes háztartásokban a tároláshoz szükséges helyiséget egy garázsban lelik meg, vagy van, akinek a tárolásra egy külön helyiség áll a rendelkezésére. Az elv azonban mindig ugyanaz - meg kell teremteni olyan feltételeket a háztartásban, amelyek lehetővé teszik a különféle méretű tárgyak biztonságos, tiszta és gyors tárolását. Ebben az esetben Ön is meg tudja találni a háztartási állványait kedvező áron.

Az otthoni műhelyében hasznát tudja venni a horganyzott állványoknak

Amennyiben Ön is a lelkes kézművesek közé tartozik, és van otthon saját műhelye, a munkapad és szekrények közé polcokat is állíthat. Hasznukat tudja venni a szerszámok, kötőelemek, munkaeszközök vagy vegyszerek tárolására. Ha azt tervezi, hogy festékeket, lakkokat, hígítókat és más vegyi termékeket helyez a polcra, akkor inkább a horganyzott acél polcokat ajánljuk figyelmébe, melyek tartósabbak és könnyebben tisztíthatók.

Az olcsó állványok használata a háztartásban korlátlan. Ha azt tervezi, hogy például az irodájában venné hasznukat, ne hagyja ki a következő cikket, amelyben részletesebben beszélünk arról, hogy tudja az irodai állványoknak hasznukat venni például az iratrendező és egyéb dokumentumok tárolásánál.


Forrás fotó: Depositphotos.com



Nejnovější články