Az irodai polcok nemcsak tároló helyként szolgálnak, hanem egyaránt stílusos kiegészítő is.

Regaly-do-kancelareAz irodai polcok nem csupán tároló helyként szolgálnak, de egyaránt kiegészíthetőként is.

Érdekes kiegészítő lehet a vállalati kultúrában, mely karbantartás nélküli tárolás nyújt. Válasszon kínálatunkból lakkozott vagy horganyzott állványokat, melyek már régóta nem csak a raktárakba valók. Szerezzen be Ön is egy polcot az irodájába, mely megkönnyíti a tárolást.

Elősegíti a vállalati identitást

Mi lenne, ha az irodai felszerelést összehangolná a vállalati színekkel? Ezt meg lehet valósítani már akár egy polccal is. Válasszon lakkozott polcaink közül olyan színeket, amelyek megfelelnek a cégi identitásának. Ily módon akár erőszakmentes módon tudja támogatni a munkatársakkal és az ügyfelekkel a vállalat iránti lojalitást is.

Kiemelkednek a térben

Többé nem kell szégyellnie az irodai tárolást. Függetlenül attól, hogy horganyzott vagy lakkozott polcot választ az irodájába, néhány egyszerű trükkel elegáns helyet teremthet meg. Elég, ha kidíszíti megfelelő kiegészítőkkel. Fogadjon az elegáns irattartókra, elég, ha pár szobanövénnyel vagy apró díszítéssel, bekeretezett képpel vagy gyertyával díszíti. Ezen kívül bármilyen bútorüzletben találhatók úgyszintén ízléses tároló dobozok, melyekkel ki lehet egészíteni a polcok dekorálását.

Ha úgy dönt, hogy az egész irodát modern ipari stílusra hangolja, akkor a szokásos polcokon kívül ne feledjen vásárolni egy praktikus fél polcot is, amely oldalsó asztalként vagy ötletes kávé sarokként is szolgálhat.

Egyszerű a karbantartásuk

A horganyzott lakkozott és horganyzott acél állványoknak nagyon egyszerű a karbantartásuk. A poros felületre elég egy nedves törlő kendő a nagyobb szennyeződéseket pedig egyszerűen egy szivacs és egy kis mosószer segítségével tudja eltávolítani. Az irodai fémpolcok nagy előnye, hogy sokkal ellenállóbbak, mint a rétegelt lemez polcok vagy a forgácslapos rokonai. A felületük ellenáll a karcolásoknak és nem sérülnek meg könnyedén.

De elég az elméletből, itt egyenesen kiválaszthatja az új irodai állványát a bő kínálatunkból

Szerezzen be Ön is új állványokat használt állványok árán, melyekhez 5 éves garanciát nyújtunk, és nagyobb rendeléseknél pedig ingyenes kiszállítást biztosítunk.
Az összes áru a raktárunkon található.


Fénykép forrása: Unsplash.com


Nejnovější články