PROFI alumínium létra 3x7, háromrészes, munkamagasság akár 5,3m, ALOSS

Kód: ZEBRIK3X7ALOSS
Ft55 990 –18 %
PROFI alumínium létra 3x7, háromrészes, munkamagasság akár 5,3m, ALOSS
Ft55 990 –18 % Ft45 990 Ft38 008 ÁFA nélkül
Jelenleg kiárusítva
A tétel elfogyott…

7 LET HUIHNED HU

Részletes információ

Termék részletes leírása

PROFI alumínium létra 3x7

Professzionális, minőségi kivitelezésű, többfunkciós alumínium létra. Az alumínium szerkezetnek köszönhetően könnyű, a bordázott csúszásmentes létrafokok pedig növelik a munkavégzés biztonságát. 7 különböző pozícióba állítható, tolólétraként, klasszikus létraként, vagy A alakú állványzatként is használható. Széles terpeszének köszönhetően egyenetlen talajon is stabilan megáll. Kiválóan alkalmazható háztartásban, nyaralóban, vagy munkaeszközként is.

Robusztus létrakonstrukció, a létra magas biztonságáról az erős oldalprofilok és a létrafokok gondoskodnak. Mindegyik tartozék nagyon erős és tartós horganyzott acél kampóval van rögzítve.

A speciális bélés és a poliamid henger megkönnyíti a létra egyes elemeinek csúszását, véd a súrlódás ellen, növeli a létra élettartamát, megkönnyíti a létra használatát.  Miért olyan fontosak a toldalékok?  A poliamid bélésnek és a speciális görgőnek köszönhetően a létraelemek minden kihúzásakor vagy visszatolásakor megszűnik a súrlódás, és a létra sok év után is újszerű állapotú marad. Azok a létrák, melyek nincsenek ellátva ezzel a megoldással, gyorsan elhasználódnak, így hamarabb le kell cserélni őket.

A magas fokú stabilizálás a létra megfelelő biztosítását segíti elő oldalra billenés ellen.

drabina 3x11 aloss

Kiváló minőségű kivitelezés.  Erős acél vezetők pirosra festve.  A létra végei csúszásgátló műanyagborítással vannak ellátva.

drabina 3x11 aloss

 

A stabilizátorok két biztonsági lábbal vannak felszerelve.  A láb műanyagból készült speciális bevágásokkal, amelyek csúszásgátló hatásúak.

drabina 3x11 aloss

A létrát erős, szilárd és időjárásálló hevederek biztosítják a túlzott kinyílás ellen, amelyek a létrafokhoz vannak szegecselve.  Ez a biztonsági funkció biztosítja a létra biztonságos használatát.

drabina 3x11 aloss

A speciális és kiváló minőségű, rendkívül tartós alumíniumból készült, szilárd szerkezettel rendelkező biztonsági horgok biztosítják a létra kihúzását (foktól fokig).

drabina 3x11 aloss

Kiegészítő paraméterek

Kategória: HÁROMRÉSZES ALUMÍNIUM LÉTRÁK
Garancia: 7 éves garancia
Állapot: Új, nem használt áru
Szállítási hosszúság [mm]: 2010
productType: ladder
Munkamagasság [mm]: 5300
Létra hossza [mm]: 3990
Létra szélessége [mm]: 440
Létra súlya [kg]: 9,4
INTIME_NONCOMBINABLE_GROUP: 1
Maximális teherbírás [kg]: 150
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Nejnovější články