Benzinmotoros kultivátor, munkaszélesség 43 cm

Kód: KULTIVATOR43
Ft194 500 –55 %
Benzinmotoros kultivátor, munkaszélesség 43 cm
Ft194 500 –55 % Ft87 990 Ft72 719 ÁFA nélkül
Jelenleg kiárusítva
A tétel elfogyott…

A szántóföldre és a kertbe is alkalmas! A benzines kultivátor könnyen megbirkózik a föld lazításával és egyéb szezonális talajjavítással.

IHNED HU

Részletes információ

Termék részletes leírása

Benzinmotoros kultivátor, munkaszélesség 43 cm

A megfelelő talajlazító gépet keresi? Szeretné előkészíteni a termőföldet a szezonra, vagy a szezon után? Bízza a munkát egy minőségi benzinmotoros kultivátorra, melyet a szántóföldön és kertben is kihasználhat. 4 ütemű motorral garantálja a nagyszerű teljesítményt minden évszakban. A benzinmotoros kultivátor egyéb kultivátorokhoz képest minőségével és szilárd szerkezetével tűnik ki, mely az ütéseknek is ellenáll. Felhasználóként értékelni fogja a kényelmét szolgáló funkcióit: a csúszásgátló fogantyúkat és a magasság beállításának lehetőségét.

01_1

Technikai paraméterek

  • motor : négyütemű egyhengeres 79 ccm LONCIN, olajszintmérővel
  • motor teljesítménye: 3,5 HP
  • gyújtás: mágneses
  • indítás: kézi
  • maximális munkamélység: 200 mm
  • munkaszélesség: 260 /370/ 430 mm
  • kapa forgási sebessége előremenetben : 157 fordulat /perc
  • súly : 31,5 kg
  • 6db edzett pengével
  • 07

Kultivátor szerkezete

1. Csúcsminőségű négyütemű , 79 cm3 térfogatú LONCIN motor, 3,5 HP teljesítménnyel, mágneses gyújtással.

2. Masszív pengék, speciálisan edzve a környezeti hatásokhoz pl. nedvesség.

3. Könnyen hozzáférhető és jól rögzített üzemanyagtartály 3,7 l térfogattal, mely több órás munkát tesz lehetővé.

4. Praktikus ergonomikus kialakítású az indítózsinór fogantyúja, így első húzásra be tudja indítani a szerkezetet.

5. Biztonsági kapcsoló könnyen hozzáférhető helyen –a fogantyú mellett. Probléma esetén –például ha nagyobb kővel ütközik- gyorsan ki tudja kapcsolni a gépet.

6. Két ergonomikus kialakítású fogantyú állítható magassággal.

7. Csúszásgátló elasztomer réteggel ellátott fogantyúk, melyek ellenállnak a környezeti hatásoknak. Erős, stabil fogást tesznek lehetővé órákon át tartó munkavégzés esetén is.

8. Kényelmes műanyag kerekek, melyek biztosítják a kényelmet mozgás és a berendezés mozgatása közben.

1

Benzinmotoros kultivátorunk igazi paradicsommá változtatja kertjét!

A kultivátor egy nélkülözhetetlen eszköz, amely segít Önnek rendet tartani a kertjében. Nem csak lazítja és ezzel termékennyé teszi a talajt a zöldségek termesztéséhez, hanem  füvesítésre is felkészíti a talajt. 16 masszív pengével, melyek 430 mm szélességben vannak elhelyezve, egy univerzális és egyszerűen kezelhető eszköz, amely segít Önnek az ültetésben és a növények gondozásában. Használatával a talajt könnyen megtisztíthatja és porhanyósíthatja. Higgye el, ez az eszköz megváltoztatja majd az életminőségét. A kertészkedés többé nem lesz megerőltető és fáradtságos munka.

2_32_4

Négyütemű LONGIN motor, amely a legnehezebb terepeken is helyt áll!

Amennyiben a motor a kultivátor szíve, hát a miénk úgy ver, mint egy harang! A benzinmotoros kultivátor nagy teljesítményű 79 cm3 térfogatú LONGIN márkájú motorral van felszerelve, melynek teljesítménye akár 3,5 HP! Ennek köszönhetően hatékonyan és keményen dolgozhat vele akár nehéz terepeken is. Ha összehasonlítja a piacon található más termékekkel, észre fogja venni, hogy ilyen nagy teljesítményű motorral csak a mi gépünk rendelkezik. A biztonsági kapcsoló és a fojtószelep praktikus elhelyezkedésének köszönhetően gyorsan, biztonságosan és problémamentesen elkezdheti és befejezheti a munkát. Az erős motor és kidolgozott dizájn biztosítja a kényelmes munkát – nem kell belefáradnia, indítsa el egy húzással a kultivátort!

2_2

6 penge, mellyel 3 különböző szélességben dolgozhat

A benzinmotoros kultivátor 6 pengével van ellátva, melyek 16 masszív pengéből állnak 4 barázdára erősítve. Így tetszőlegesen beállíthatja a munkaszélességet : 260 mm, 370 mm, 430 mm, illetve a munkamélységet is 200 mm-ig. Állítsa be a munkaszélességet igényei szerint. Termékünk épp ezért univerzális –mert szűkebb és szélesebb terepen is használhatja. Ideális különböző munkálatokhoz a kertben és a ház körül, tavasszal és ősszel is, amikor elő kell készíteni a kertet a télre. Minden penge úgy van kialakítva, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a legtömörebb talajba is be tudjanak hatolni sérülés nélkül – a pengék előre forognak, 157 fordulattal percenként.

0806

Erős, masszív és ellenálló szerkezet!

A benzinmotoros kultivátor csak a legkiválóbb alkatrészekből készült, a első osztályú motortól kezdve az igazán ellenálló acél pengékig. Mindez erős acél konstrukcióra szerelve, porszórt lakkozással, fekete színben. A porszórt lakkozás védi a gépet az időjárási viszontagságoktól és a talaj nedvességtartalmától. Az ellenálló szerkezetnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy nem egynyári terméket vásárol –ha megfelelően van tárolva, akkor Önnek és növényeinek még sok-sok évig fog szolgálni.

062_1

Kidolgozott, ergonomikus kialakítás az ön kényelméért és biztonságáért

Állítható munkamagasság, ergonomikus kialakítású fogantyúk, műanyag kerék a kényelmes mozgatás érdekében –mindezeknek a részleteknek köszönhetően csupa öröm a kultivátor használata. Az ergonomikus fogantyúkon erős fogása lesz nehezebb terepen is. Nem kell attól tartania, hogy munka közben kicsúszik a keze közül. Az állítható magasság nagyban befolyásolja a felhasználó kényelmét.  Ha nincs megfelelően beállítva, az könnyen hát –és derékfájáshoz vezethet. Az alvázra szerelt kerék lehetővé teszi a könnyű szállítást és mozgatást –az berendezés pedig minőségi alkatrészeinek köszönhetően csak 31,5 kg súlyú. A benzinmotoros kultivátort úgy alakítottuk ki, hogy kizárjuk a sérülések és balesetek lehetőségét.

07

Kiegészítő paraméterek

Kategória: AKCIÓ + KIÁRUSÍTÁS
Garancia: 2 év
Súly [kg]: 29,5
A kibocsátás mélysége [mm]: 200
A penge szélessége [mm]: 430
Maximális teljesítménye [hp]: 8,7
Motor térfogata [cm3]: 79
Motortípus: Négyütemű LONCIN, egyhengeres OHV
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Nejnovější články

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés